Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niepełnosprawnych ,,Otwarte Drzwi” Lębork

Kochani wielkimi krokami zbliżają się święta Bożego Narodzenia. Czas świątecznej magii i cudów przed nami! Nie zapomnijmy o potrzebujących. Wzorem lat ubiegłych, wraz ze społecznością SOSW w Lęborku, przygotowujemy ŚWIĄTECZNĄ PACZKĘ dla potrzebujących. W tym roku naszego wsparcia i pomocy potrzebuje rodzina naszych podopiecznych, którą dotknęła ciężka choroba. Zachęcamy do podzielenia się z nimi słodyczami, artykułami spożywczymi o długim terminie ważności, chemią gospodarczą, a także zabawkami i świątecznymi upominkami! Niech te święta, mimo trudnych chwil w ich życiu, przyniosą im radość z otrzymanych darów oraz nadzieję na lepsze jutro!

Wszelkie dary można składać do paczek, które wystawione są już przed gabinetem Pani pedagog w budynku szkoły oraz na portierni w budynku internatu SOSW. Akcja kończy się 17 grudnia, a potem wraz z grupą uczniów i podopiecznych Stowarzyszenia, zostanie dostarczona do potrzebujących. Pierwsze dary już zapełniają paczki, dziękujemy i zachęcamy wszystkich innych do podzielenia się swym dobrem!!!