Info!

Z końcem czerwca zajęcia w Placówce Wsparcia Dziennego OTWARTE DRZWI zostają zawieszone z powodu przerwy letniej. Zapraszamy na zajęcia w sierpniu! Mamy nadzieję, że epidemia nam na to pozwoli i ruszymy z zajęciami w 2 grupach terapeutycznych. Na zakończenie zajęć Uczestnicy projektu OŻYWONY LĘBORK NOWY ŚWIAT- podopieczni Placówki- uczestniczyli wczoraj w wycieczce do Ustki. Zadowoleni z wyjazdu dzielili się dziś miłymi wspomnieniami i wrażeniami, a na zakończenie zajęć wykonali piękny latawiec – symbol lata.
W lipcu zajęcia z dziećmi i młodzieżą z obszaru rewitalizacji prowadzić będzie Pani Magdalena- Streetwolker, zapraszamy na spotkanie z Panią Magdą jutro o 14.00 w naszej Placówce.

Placówka Wsparcia Dziennego OTWARTE DRZWI realizowana jest w ramach projektu pod nazwą ,,OŻYWONY LĘBORK NOWY ŚWIAT – usługi społeczne dla mieszkańców obszaru rewitalizacji”, realizowanego w Partnerstwie z Gminą Miasto Lębork w budynku SOSW zaadaptowanym w tym celu przez Powiat Lęborski. Projekt współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej.